Werkgebieden

 

I

 

Onderzoek, probleemanalyse, organisatieadvies, training en intervisie betreffende thema’s als:
ziekteverzuim, motivatie, samenwerking, managementselectie, effectief leidinggeven, werkstress, burn-out, motivatie, vitaliteit en productiviteit.

Als je meer wilt weten over het werkgebied van een Registerpsycholoog Nip / Arbeid en Organisatie (A&O) klik je op onderstaande folders [pdf]

“Veranderen lukt als we bereid zijn om te leren van wat fout is gegaan en durven om nieuwe waarheden en inzichten te onderzoeken.”
Ann-Marie Ruiter

 

II

 

Coachvragen over gewenste verbeteringen, veranderingen en bij stagnaties in je werk die te maken hebben met de volgende thema’s:

  • Behoefte aan meer zelfkennis, zicht op eigen kwaliteiten en willen weten wat passend werk en geschikt werk zou zijn, wat je binnen je huidige werk zou kunnen verbeteren en welke rollen bij je passen.
  • Effectief gedrag, houding en communicatie op het werk
  • Effectief leidinggeven en natuurlijk leiderschap
  • Omgaan met stress en weer verder kunnen na een burn-out
  • Een gemis aan zingeving binnen of motivatie voor het werk
  • Weer doorgaan met werken naar een ingrijpende gebeurtenis (zoals een groot verlies/ernstige ziekte) waardoor je niet meer dezelfde bent.

 

III

 

Energiewerk:
naast reikibehandelingen (meestal gecombineerd met gesprekken), geef ik als reikimaster reikicursussen en ben ik opgeleid om Awakening your Lightbody-trainingen te mogen geven.

Ook hiervoor kun je contact opnemen met mij of kijk op www.reiki-bewustzijn.nl

“Met diverse frequenties van radiogolven worden onze wifi netwerken steeds verder geoptimaliseerd. En zo kunnen wij door kennis en het leren gebruiken van onze eigen energie en bio-elektriciteitsfrequenties, komen tot meer bewustzijn en het beter gebruik maken van onze kostbare levensenergie.”
Ann-Marie Ruiter

Menu