Kort re-integratie traject na complexe rouw.

Het overlijden van partner of kind is vaak een ingrijpende gebeurtenis die inwerkt op het gehele wezen. Voor veel mensen betekent het dat zo’n intensieve periode leidt tot een ander perspectief op het leven, de betekenis van werk en andere inzichten en verlangens in hen oproept.

Het begeleidingstraject maakt je bewust hoe het ‘hier en nu’ met je gaat, wat jouw specifieke aandachtspunten zijn. Je weet wat je nodig hebt om gemotiveerd te kunnen blijven werken en welke acties je daar voor kunt ondernemen.

Vanuit eigen verantwoordelijkheid geef je vorm aan ‘zin in werk’.

 

Najaar 2018:

19 oktober, 16 november en 8 februari (2019)

 

Voor meer informatie over prijzen en in-company mogelijkheden voor bedrijven kun je mailen info@paravani.nl of bellen 06 22201246

 

Download de flyer

 

Zin in werk na ernstige ziekte

Steeds vaker keren mensen terug naar het werk na een lange ziekteperiode. Gelukkig blijken ziektes als kanker en hartproblemen steeds vaker te genezen of chronisch in plaats van levensbedreigend. Zo’n ziekteperiode heeft op degene die ziek is geweest, maar ook op de partner/verzorger een enorme impact. Vaak geldt dat deze mensen niet meer dezelfde zijn als ze voorheen waren!

Managen van medewerkers met ziekte of verlies

Veel managers krijgen te maken met medewerkers die zijn geconfronteerd met ernstige ziekte of groot verlies. Als manager kun je hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Deze workshop bestaat uit informatie- en kennisoverdracht rondom ziekte en verlies, het delen van ervaringen en tips en er wordt aandacht besteed aan de eigen houding, rol en vaardigheden van jou als leidinggevende.

Psychologische begeleiding

Na een ingrijpende gebeurtenis, zoals een ernstige ziekte of een groot verlies heb je wellicht last van onzekerheid, depressie of burn-out. Terwijl je toch vooruit wilt, op zoek bent naar nieuwe zingeving.
In de psychologische begeleiding besteden we aandacht aan het opruimen van blokkades, verwerking van wat is meegemaakt, het integreren van daaruit voortkomende veranderingen in het leven nu, en aan revitalisatie.