Weer ‘gewoon ‘ aan het werk

Samen brengen we de oorzaken en jouw symptomen in kaart en gaan we op weg. Stap voor stap is het mogelijk om weer meer energie te gaan ervaren. Het is belangrijk dat je inzicht krijgt in hoe stress bij jou ontstaat, de signalen leert kennen en de nodige wijzigingen aanbrengt in je situatie; je gedrag, gedachten, werkomstandigheden en de rest van je leven. Om te zorgen dat je weer ‘gewoon’ aan het werk kunt en het vertrouwen hebt dat je niet weer burn-out zult raken omdat je zelf aan het stuur staat.
Eén van de hulpmiddelen die ik hierbij gebruik is de CSR methode (van het CSR centrum). De Chronische Stress Reversal methode werkt onder andere met een uitgebreide diagnostiek. Hierdoor worden de factoren van stress die juist bij jouw van belang zijn snel duidelijk. Waarna we gericht een plan van aanpak kunnen opstellen.

Coaching

Ik coach je graag als je zelf vindt dat je niet optimaal functioneert in je werk. Als jouw bijdrage, jouw kwaliteiten, drijfveren en waarden niet voldoende uit de verf komen. Als je weer meer plezier wilt beleven in je werk, er energie van wilt krijgen, vitaler wilt zijn in je baan, of duidelijker zicht wilt krijgen op waar je naar toe wilt en kunt groeien.

Lees verder